Casco szélvédőcsere céges autó esetén

Szélvédőcsere az Ön telephelyén vagy más egyéb helyszínen

Teljeskörű Casco kárügyintézés

A hét bármely napján

Egyedi, személyre szabott kedvezmények

Segítség a flotta gazdaságos és biztonságos üzemeltetésében

Cégünk büszke arra, hogy jelenleg több 1000 céges autó üvegproblémáit oldja meg szerte az országban. Legyen részese Ön is, eme lehetőségnek, melynek köszönhetően autói mindig a hatósági előírásoknak megfelelően vehetnek részt a forgalomban. Mindezt úgy, hogy Önnek a lehető legkevesebb időbeli és anyagi ráfordítást jelentse az autópark üvegeinek karbantartása.

Kérésére Értékesítési Vezetőnk felkeresi Önt egy személyre szabott ajánlattal.

Kérje ajánlatunkat

Hívjon minket!

06-20-492-2028

 

Írjon e-mailt!

gabor.autouveg@gmail.com

Néhány szempont, amiért Partnereink minket választottak

MOBIL SZERViZ-ként működünk


Szervizautónk felkeresi az Önnek legideálisabb helyen, akár vidéken is! Nem kell átautóznia a városon, vagy távoli szervizekbe mennie, nem kell átszerveznie a napját! Szervizautóink HÉTFŐTŐL-VASÁRNAPIG a kora reggeli óráktól késő estig rendelkezésre állnak.

Kiemelt figyelmet fordítunk az Ön IDEJÉRE és PÉNZTÁRCÁJÁRA


Időpont egyeztetés után mobil szervizautónk a lehető leghamarabb felkeresi Önt, akár még aznap. Szinte minden autótípus üveget max. 24 órán belül beszerzünk és beépítünk Budapest területén. Gyorsan száradó ragasztóval dolgozunk, így elvégezhető a szélvédőjavítás akár 30 perc alatt, mely 100%-ban elszámolható a casco költségére. A szélvédőcsere 3,5t össztömegig max. 2 óra alatt elvégezhető, ragasztott kamionüvegnél max. 4 óra alatt. Összefoglalva: gyorsan dolgozunk, helyszínre megyünk, így időt és üzemanyagot takaríthat meg.

Kiemelt figyelmet fordítunk a BIZTONSÁGRA és a MINŐSÉGRE


Cserénél kizárólag a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelő, gyári beszállítótól származó, gyárival minden tekintetben megegyező minőségű üvegeket használunk. Szerelőink a lehető legmagasabb minőségű képzés útján sajátították el a szakmát és évek óta csak és kizárólag autóüvegek cseréjével és javításával foglalkoznak. Alapanyagaink, ragasztóink folyamatos tesztek által ellenőrzött, csúcsminőségű termékek. Minden munkákra ÉLETTARTAM GARANCIÁT vállalunk.