Szélvédőcsere egyszerűen, kellemetlenségek nélkül

Amennyiben rendelkezik üvegkárra érvényes casco biztosítással, a szélvédőcsere akár ingyen is elvégezhető. Egyes biztosítókkal kötött egyedi megállapodásunk alapján önrészmentesen, illetve önrész kedvezménnyel tudjuk a javítást elvégezni. A Pilkington autóüvegcentrum szervízpartnereként rendelkezünk az összes magyarországi biztosító társaságtól helyszíni kárfelvételi joggal. Így leegyszerűsödnek ügyfeleink számára a kárrendezéssel kapcsolatos teendők.

Cégünk büszke arra, hogy jelenleg több 1000 céges autó és számos személyautó üvegproblémáit oldja meg szerte az országban. Legyen részese Ön is, eme lehetőségnek. Kérésére Értékesítési Vezetőnk felkeresi Önt egy személyre szabott ajánlattal.

Kérje ajánlatunkat

Hívjon minket!

06-20-492-2028

 

Írjon e-mailt!

gabor.autouveg@gmail.com

Néhány szempont, amiért Partnereink minket választottak

MOBIL SZERViZ-ként működünk


Szervizautónk felkeresi az Önnek legideálisabb helyen, akár vidéken is! Nem kell átautóznia a városon, vagy távoli szervizekbe mennie, nem kell átszerveznie a napját! Szervizautóink HÉTFŐTŐL-VASÁRNAPIG a kora reggeli óráktól késő estig rendelkezésre állnak.

Kiemelt figyelmet fordítunk az Ön IDEJÉRE és PÉNZTÁRCÁJÁRA


Időpont egyeztetés után mobil szervizautónk a lehető leghamarabb felkeresi Önt, akár még aznap. Szinte minden autótípus üveget max. 24 órán belül beszerzünk és beépítünk Budapest területén. Gyorsan száradó ragasztóval dolgozunk, így elvégezhető a szélvédőjavítás akár 30 perc alatt, mely 100%-ban elszámolható a casco költségére. A szélvédőcsere 3,5t össztömegig max. 2 óra alatt elvégezhető, ragasztott kamionüvegnél max. 4 óra alatt. Összefoglalva: gyorsan dolgozunk, helyszínre megyünk, így időt és üzemanyagot takaríthat meg.

Kiemelt figyelmet fordítunk a BIZTONSÁGRA és a MINŐSÉGRE


Cserénél kizárólag a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelő, gyári beszállítótól származó, gyárival minden tekintetben megegyező minőségű üvegeket használunk. Szerelőink a lehető legmagasabb minőségű képzés útján sajátították el a szakmát és évek óta csak és kizárólag autóüvegek cseréjével és javításával foglalkoznak. Alapanyagaink, ragasztóink folyamatos tesztek által ellenőrzött, csúcsminőségű termékek. Minden munkákra ÉLETTARTAM GARANCIÁT vállalunk.