Szélvédő javítása gyorsan, költséghatékonyan

Időt és pénzt szeretne megtakarítani? Ha egy felpattanó kavicstól sérülés keletkezett a szélvédőjén, a javítást akár az Ön otthonában, munkahelyén, vagy más egyéb erre alkalmas helyen el tudjuk végezni. Így elkerülheti a nagyobb költségeket, kellemetlenségeket és ismét teljes értékű és biztonságos lesz az autóüveg gépjárművén.

Szakértelem és tapasztalat

Cégünk büszke arra, hogy jelenleg több 1000 céges autó és számos személyi autó üvegproblémáit oldja meg szerte az országban. Mindezt úgy, hogy Ügyfeleinknek a lehető legkevesebb időbeli és anyagi ráfordítást jelentse a szélvédő sérülésének elhárítása.

Ha megsérült az autója szélvédője, keresse kollégáinkat telefonon, e-mailben vagy kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül!

Kérje ajánlatunkat

Hívjon minket!

06-20-492-2028

 

Írjon e-mailt!

gabor.autouveg@gmail.com

Néhány szempont, amiért Partnereink minket választottak

MOBIL SZERViZ-ként működünk


Szervizautónk felkeresi az Önnek legideálisabb helyen, akár vidéken is! Nem kell átautóznia a városon, vagy távoli szervizekbe mennie, nem kell átszerveznie a napját! Szervizautóink HÉTFŐTŐL-VASÁRNAPIG a kora reggeli óráktól késő estig rendelkezésre állnak.

Kiemelt figyelmet fordítunk az Ön IDEJÉRE és PÉNZTÁRCÁJÁRA


Időpont egyeztetés után mobil szervizautónk a lehető leghamarabb felkeresi Önt, akár még aznap. Szinte minden autótípus üveget max. 24 órán belül beszerzünk és beépítünk Budapest területén. Gyorsan száradó ragasztóval dolgozunk, így elvégezhető a szélvédőjavítás akár 30 perc alatt, mely 100%-ban elszámolható a casco költségére. A szélvédőcsere 3,5t össztömegig max. 2 óra alatt elvégezhető, ragasztott kamionüvegnél max. 4 óra alatt. Összefoglalva: gyorsan dolgozunk, helyszínre megyünk, így időt és üzemanyagot takaríthat meg.

Kiemelt figyelmet fordítunk a BIZTONSÁGRA és a MINŐSÉGRE


Cserénél kizárólag a legmagasabb minőségi szabványnak megfelelő, gyári beszállítótól származó, gyárival minden tekintetben megegyező minőségű üvegeket használunk. Szerelőink a lehető legmagasabb minőségű képzés útján sajátították el a szakmát és évek óta csak és kizárólag autóüvegek cseréjével és javításával foglalkoznak. Alapanyagaink, ragasztóink folyamatos tesztek által ellenőrzött, csúcsminőségű termékek. Minden munkákra ÉLETTARTAM GARANCIÁT vállalunk.