Casco szélvédőcsere saját autó esetén

Kőfelverődést kapott, vagy megrepedt a szélvédője?

Betörték autója oldalüvegét?

Nem akar a dugóban ülni, míg elviszi egy szervizbe?

Nem akarja kifizetni a 10% casco önrészt?

Biztos szeretne lenni benne, hogy minőségi munkát végeznek autóján?

Hívjon minket és többé nem fognak ezek a kérdések felmerülni Önben!

Gyors és szakszerű munkákkal igyekszünk csökkenteni az Önt ért kellemetlenségeket, hiszen a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk az autója sérülését. Legfeljebb 2 óra alatt kicseréljük szélvédőjét. A kavicsfelverődés okozta kárt max. 30 perc alatt megjavítjuk. Zárttá tesszük autóját, akár közvetlen a rendőri intézkedés után.

Fontos tudnia, hogy mi minden munkára élettartam garanciát vállalunk.

Kérje ajánlatunkat

Hívjon minket!

06-20-492-2028

 

Írjon e-mailt!

gabor.autouveg@gmail.com

A Casco szélvédőcsere menete, tudnivalók

Ott és akkor, amikor Önnek megfelel


Pest megye területén rugalmasan, az Önnek legjobban megfelelő időpontban felkeressük otthonában, irodájában és amíg Ön a családjával, munkájával van elfoglalva, mi elvégezzük a szükséges munkát autóján.

Kiváló minőségben


Kizárólag kiváló minőségű, gyári beszállítótól származó OEM üvegekkel dolgozunk. Teljeskörű casco kárügyintézéssel állunk rendelkezésére! Amennyiben Ön rendelkezik casco biztosítással, a munkát biztosítása terhére végezzük el.

Akár önrészmentesen


Fontos tudnia, hogy az üvegcsere nélküli kőfelverődés-javításokat minden esetben önrészmentesen fizeti ki a biztosító. Egyes biztosítókkal kötött egyedi megállapodásunk értelmében, lehetőség van szélvédőcsere esetén is a 10%-os önrész átvállalására.